ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στεμνίτσα, Αρκαδία
Τηλ.: 6934 802229 / 6944-569692
Fax 210 4657382

Στην πανέμορφη, πετρόκτιστη Στεμνίτσα, στην είσοδο του οικισμού και ακριβώς πάνω από το μεγάλο φαράγγι που καταλήγει στο βάθος του ορίζοντα στον Λούσιο, γεννήθηκε ένας καινούργιος, γνήσια παραδοσιακός ξενώνας, κατασκευασμένος με σεβασμό στην τοπική παράδοση και κυρίαρχα στοιχεία την τοπική πέτρα και το ξύλο.
Οι ιδιοκτήτες, με πολύ μεράκι και προσωπική επιμέλεια, δημιούργησαν έξι υπέροχα & ευρύχωρα δωμάτια, όλα με τζάκι και παράθυρα προς το φαράγγι ή τον οικισμό της Στεμνίτσας. Η διακόσμηση και τα έπιπλα που έχουν επιλεχθεί είναι σε απόλυτη αρμονία με την παράδοση του τόπου και το βαρύ όνομα που φέρει ο ξενώνας. Στο ισόγειο του ξενώνα κυριαρχεί το μεγάλο καθιστικό με το τζάκι και τον χώρο πρωινού με την μεγάλη τζαμαρία που προσφέρει υπέροχη θέα προς το φαράγγι και τον οικισμό. Εκεί σερβίρεται και το πλούσιο, παραδοσιακό πρωινό με αγνά προϊόντα της Αρκαδικής γής. Εξω από το μεγάλο καθιστικό υπάρχει μια μεγάλη βεράντα με τραπεζάκια που προσφέρει την δυνατότητα για χαλάρωση με καφέ το απόγευμα ή απόλαυση του πρωινού κυριολεκτικά πάνω από το φαράγγι.  Το Αρχοντικό Κολοκοτρώνη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από ττην πλατεία της Στεμνίτσας και αποτελεί σημείο εξόρμησης για όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Εξαιρετική θέση
Ανετα δωμάτια
Σπάνια θέα
Τζάκι στα δωμάτια
Γαλήνιο τοπίο
Μπαλκόνια με θέα Parking
Χώρος πρωινού
Ζεστή ατμόσφαιρα
Κελλάρι κρασιών
Πλούσιο πρωινό
LCD TV

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΙΤΗMA ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

  • Η αίτηση κράτησης δεν είναι δεσμευτική και θα πρέπει να αναμένετε την οριστική επιβεβαίωση και αποδοχή του αιτήματός σας απο το ξενοδοχείο που επιλέξατε.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide